Матеріали V Всеукраїнського науково-практичного семінару – «Виміри особистісних трансформацій»

Виміри особистісних трансформацій: матеріали V Всеукраїнського науково-практичного семінару (м. Чернівці, 3 листопада 2022 року) / Т. М. Титаренко (голов. ред.) та ін. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. 98 с.

ISBN 978-966-423-742-7

У збірнику тез окреслено аспекти актуальних питань розвитку й функціонування особистості в умовах війни (мотивації волонтерської діяльності; впливу соцмереж на розвиток підлітків; практик психогігієни, стратегій та засобів здорового способу життя; феномену життєтворення; трансформацій переживання страху смерті на екзистенційні виклики війни; взаємозв’язку відновлення і посттравматичного зростання особистості) та мирного часу (гендерної рівності та ролі жіночого лідерства в системі охорони здоров’я; ризиків толерантності в сучасних реаліях; організації електронного соціально-психологічного супроводу особистості в транзитивних умовах; гендерного аспекту особистісних прагнень; горизонтів планування в осіб з різним рівнем толерантності до невизначеності).

Збірник тез адресовано здобувачам вищої освіти, аспірантам, докторантам, викладачам і науковцям, практикуючим психологам, соціальним працівникам, діячам громадських організацій та усім зацікавленим проблемами психології особистості.

 

Завантажити: vot-snv-11.2022
Завантажено разів: 32, розмір: 5.2 MB, дата: 27 Лис. 2022