Анонс – Відкрита лекція в рамках просвітницького проекту АППУ НАПНУ “Експертний клуб”: “Ставлення до кіборгів. Як говорити з дітьми про кіборгів?” – 25.10.2023

Шановні колеги!

Запрошуємо вас на чергову відкриту лекцію в рамках просвітницького проекту Асоціації політичних психологів України та Інституту соціальної та політичної психології НАПН України – “Експертний клуб”

“Ставлення до кіборгів. Як говорити з дітьми про кіборгів?”

25 жовтня 2023 року, 15.00

Ви отримаєте корисні поради та підказки як для батьків, так і для вчителів про те, як говорити з дітьми про кіборгів – людей, які мають роботизовані протези чи імпланти. На цьому заході ви дізнаєтесь більше про внутрішній світ кіборгів та сформувати загальну стратегію розмови з дітьми. Отримаєте відповіді на такі запитання як звідки походить назва кіборги, як кіборгів можна класифікувати, які бувають різновиди протезів, як проходить процес реабілітації,як відповідати на незручні запитання і як сформувати у дитини позитивне ставлення до цих мужніх людей.

Спікер – Юлія Чаплінська – кандидат психологічних наук, старша наукова співробітниця лабораторії психології масової комунікації та медіаосвіти Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, голова Київського відокремленого підрозділу Асоціації політичних психологів України, дослідниця Тільбурзького університету (Нідерланди)

Зареєструватися на захід ви можете за посиланням https://forms.gle/YioWRaQbbJBnyMGD9
Усім зареєстрованим надійте посилання на Zoom
Підписуйтесь на Телеграм канал “Політична Гречка”
Попередні лекції і виступи можна переглянути на YouTube каналі АППУ
Стежити за подією на Facebook