Оголошено набір на навчання методу SEE FAR CBT

Оголошується наступний набір в групу по навчанню методу SEE FAR CBT – протоколу лікування ПТСР та проблем, пов’язаних із тривогою. Підготовлений навчальний курс прирівнюється до підвищення кваліфікації (1 кредит ЄКТС) і підтверджується сертифікатом. Учасниками навчання можуть стати психологи (кваліфікаційний рівень бакалавр/магістр) та сертифіковані психотерапевти.

Перший тренінг-семінар для психологів та психотерапевтів по методу SEE FAR CBT був поведений в ІСПП НАПН України у липні-серпні 2023 року. Метод розроблений фахівцями «CSPC» (Громадський центр профілактики стресу, Ізраїль) під керівництвом доктора філософії професора Мулі Лаад.  Його апробація проходила в ситуаціях короткострокових та довгострокових криз та катастроф, що мали місце в Ізраїлі та інших країнах. Автор методу Мулі Лаад також відомий як автор інтегративної моделі гнучкості до стресів BASIC Ph, що  входить як частина до протокольного методу SEE FAR CBT.

Ведуча курсу – Галина Бевз докторка психоогічних наук, професорка, завідувачка лабораторії психології спілкування ІСПП НАПН України (переглянути сертифікат). Право на викладання методу було надано автором методу Мулі Лаад, у якого ведуча програми навчалася з листопада 2022 року по квітень 2023 року. Підготовка здійснювалася в рамках грантової підтримки проєкту «Воєнна травма, ПТСР та підвищення психологічної стійкості», що реалізується у співпраці громадської організації CSPC (Громадський центр профілактики стресу, Ізраїль), Фондом «ELNET-Poland» та Академії спеціальної педагогіки ім. Марії Гжегожевської (Варшава, Польща).

Тривалість навчального курсу – 30 год. (1 кредит, 8 занять)

Термін навчання: 2 -27 жовтня (2 рази на тиждень по 2.5 год.: понеділок і п’ятниця 16.00 – 18.30 або 17.00 – 19.30). Години навчання можуть змінитися за бажанням учасників.

Телефон для інформації: 0932560476; galina.bevz@gmail.com

Форма (натиснути) для запису на навчання.

Програма (натиснути) навчання.

 

Один коментар до “Оголошено набір на навчання методу SEE FAR CBT”

  1. Вітаю!

    Чи плануються наступні набори в групи по навчанню методу SEE FAR CBT?

Коментарі закриті.