Монографія – «Розвиток емоційної стійкості осіб, що переживають наслідки травматичних подій» – Малхазов О. Р.

Малхазов О. Р. Розвиток емоційної стійкості осіб, що переживають наслідки травматичних подій : монографія. – Кропивницький : Імекс-ЛТД, 2022. – 215 с.

Обґрунтовано засади організації та впровадження системи соціально-психологічного супроводу розвитку емоційної стійкості осіб, що переживають наслідки травматичних подій. Представлено розроблену за результатами емпіричного дослідження типологію психологічних профілів осіб з різним потенціалом розвитку емоційної стійкості, запропоновано діагностичні маркери для кожного з профілів, що відкриває нові можливості для реалізації індивідуального підходу в соціально-психологічному супроводі. Описано алгоритм побудови індивідуальних моделей розвитку емоційної стійкості в супроводі осіб, що переживають наслідки травматичних подій. Визначено засади використання біологічного зворотного зв’язку і техніки, які можна застосовувати в соціально-психологічному супроводі розвитку емоційної стійкості.

Адресовано психологам-практикам, науковцям, соціальним працівникам, викладачам і студентам навчальних закладів, які готують фахівців у галузі соціальної психології та соціальної роботи, а також усім, хто цікавиться проблемами психологічного здоров’я і розвитку емоційної стійкості особистості.

Завантажити: mono-malkhazov-2022
Завантажено разів: 259, розмір: 3.7 MB, дата: 01 Вер. 2022