Пост-реліз – VI міжінституційний семінар – «Кіберсоціалізація в умовах підвищеної невизначеності» – 26.08.2022

26 серпня 2022 року відбувся VI міжінституційний семінар «Кіберсоціалізація в умовах підвищеної невизначеності», який проводила лабораторія психології масової комунікації та медіаосвіти Інституту соціальної та політичної психології НАПН України спільно з Відділ когнітивних наук і штучного інтелекту, Тілбурзька школа гуманітарних і цифрових наук.

В семінарі взяло участь близько 50 учасників з різних країн – Нідерландів, України, Іспанії, Угорщини, Колумбії, Бельгії, Косово та інші.

Основною метою семінару було посилення міжнародної співпраці наукових установ в галузі кіберпсихології та кібертехнологій, обмін досвідом та оприлюднення результатів наукових досліджень, обговорення тем медіа та цифрової грамотності, а також медіапсихолоічних викликів у часи україно-російської війни. Семінар забезпечив платформу для обговорення на високому науковому рівні найактуальніших тем з кібер та медіапсихології. Він об’єднав науковців та практиків з різних дисциплін та країн і заклав підґрунтя для подальшої наукової співпраці.

З більшь детальною інформацією про захід можна ознайомитись за посиланням: http://mediaosvita.org.ua/2022/09/02/the-vith-inter-institutional-seminar-cyber-socialization-in-the-conditions-of-increased-uncertainty/

Посилання на збірник тез семінару: http://mediaosvita.org.ua/book/the-vith-inter-institutional-seminar-cyber-socialization-in-the-conditions-of-increased-uncertainty/