Пост-реліз – Друга творча майстерня “Міфодрама історичного досвіду” клубу “Культурно-історичні діалоги” – “Філософія свободи. До 300-річчя з Дня народження Григорія Савича Сковороди”

Пост-реліз другої творчої майстерні “Міфодрама історичного досвіду”

Клубу “Культурно-історичні діалоги” за темою:

“Філософія свободи. До 300-річчя з Дня народження Григорія Савича Сковороди”

Під час засідання Клубу було представлено авторський художній фільм Юлій Сак та Ольги Тичини – Яновської “Світ ловив мене, але не впіймав”, присвячений геніальному українському філософу Григорію Сковороді. 
Геніальність – вищий Божий Дар. Геній краще інших чує божественний сигнал. Геній – портал, якій пов’язує небо і землю. Це люди, як кажуть, “білі ворони”, “люди, що опереджають час”, “ненормальні”, однак обов’язково наділені вищим даром в будь – якому напрямку. Потужна енергетика, яка не може бути непоміченою. Постать Григорія Сковороди дуже яркий приклад для вивчення психології генія.   
Юлія Сак (Тичина) – заслужена артистка естрадних мистецтв України, актриса, кінорежисер, режисер монтажу, поетеса, художниця. Автор та ведуча програм «Божий дар» та програми для талановитих дітей «Вундеркінд клуб». Засновниця онлайн телебачення  «Зірка Фенікса ТV». Володарка Гран-Прі на багатьох театральних і літературних конкурсах. Нагороджена 8 орденами. На сцені 16 років. Фільми знімає з 2013 року. 
Юлія Сак займається науковою діяльністю пов’язаною з феноменом геніальності. Видала три збірки віршів, а також книгу «Як розпізнати генія», яку також було презентовано під час засідання Клубу.