Семінар: «Професійні стандарти “практичний психолог” і “соціальний педагог”: різниця компетентностей»

12 червня в межах циклу «Реформа психологічної служби системи освіти: громадське обговорення професійного стандарту практичного психолога»: відбудеться третій відкритий методологічний семінар «Професійні стандарти “практичний психолог” і “соціальний педагог”: різниця компетентностей». Семінар організовано Інститутом соціальної та політичної психології НПАН України, Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Інститутом психології імені Г. С. Костюка НАПН України, Українським НМЦ практичної психології і соціальної роботи НАПН України, Інститутом модернізації змісту освіти МОН України, Українською психологічною асоціацією, Українською асоціацією психології освіти і розвитку, Українською нейропсихологічною асоціацією.

Під час семінару завідувач кафедри соціальної реабілітації та соціальної педагогіки факультету психології КНУ імені Тараса Шевченка Чуйко Олена Василівна представить пропозиції диференціації функцій для обговорення і підготовки проекту професійного стандарту соціального педагога, який планується створити за кілька місяців і ввести в дію одночасно з профстандартом практичного психолога з січня 2021 року.

Семінар відбудеться дистанційно 12.06.2020 з 12.00 до 13.30.

Посилання на віртуальну кімнату семінару буде надіслано на електронну адресу вказану при реєстрації електронну скриньку (до 20:00, 11 червня). Форма для реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedJ4bndN41y5mw1_Oo6IX5vnJGKJeIFJp89Ik0PAEmzf-xuw/viewform.

Детальніше про подію можна дізнатися за посиланням: https://www.facebook.com/events/241661630466867/