Анонс – Круглий стіл «Дослідження соціально-психологічного стану населення України в умовах війни: виклики для фахової спільноти» – 20.06.2024

Увага! Нова дата проведення круглого столу “Дослідження соціально-психологічного стану населення України в умовах війни: виклики для фахової спільноти» – 20 червня 2024 р. о 15.00

Відповідно до Програми спільної діяльності Національної академії наук України та Національної академії педагогічних наук України на 2023 – 2025 роки 20 червня 2024 року відбудеться круглий стіл «Дослідження соціально-психологічного стану населення України в умовах війни: виклики для фахової спільноти».

За участі представників провідних академічних установ та незалежних центрів, що спеціалізуються на вивченні громадської думки в Україні, планується обговорити методичні напрацювання під час війни, методологічні виклики соціальних досліджень, що актуалізувалися в умовах воєнного стану, зокрема проблеми репрезентативності та травмачутливості опитувань, зростання кількості відмов, соціальної бажаності відповідей тощо.

За результатами роботи круглого столу заплановано видання рецензованого збірника матеріалів.

Круглий стіл відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Андріївська, 15, Інститут соціальної та політичної психології НАПН України, 3-й поверх, конференц-зала (к. 34).

Початок роботи о 15.00.

Приєднатися до круглого столу в режимі ZOOM-конференції можна за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/87399654981?pwd=kbCLytZtXLPCTnILUEecYVhSyIAdaM.1

Ідентифікатор конференції: 873 9965 4981

Код доступу: 618388

 

Форми участі:
виступ із доповіддю (очно або онлайн), участь в дискусії, участь у якості слухача, подання публікації.

Мови роботи круглого столу: українська, англійська.

Для участі в круглому столі просимо заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/Sq5SMCNxWnMggkdz8

 

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ПУБЛІКАЦІЙ

  • Поля: ліве – 3,0 см; праве – 1,5 см; верхнє, нижнє – 2,0 см; абзацний відступ – 1,25 см.
  • Гарнітура: Times New Roman, розмір шрифту 14, інтервал між рядками – одинарний.
  • Таблиці в тексті мають бути виконані в Excel або Word без «заливки». Тези не мають містити ілюстрації та рисунки.
  • Оформлення: праворуч у верхньому куті сторінки зазначити відомості про автора: прізвище, ініціали, науковий ступінь, вчене звання, посада та місце роботи (для кожного автора), електронна адреса, orcid ID (за наявності); нижче посередині – назва доповіді (усі літери прописні, жирний шрифт); нижче – текст тез.
  • Використана література оформлюється в кінці тексту з назвою: Оформлення списку першоджерел здійснюється згідно до стандарту APA-7.

Матеріали необхідно завантажити у реєстраційну форму https://forms.gle/Sq5SMCNxWnMggkdz8 не пізніше 15 червня (включно).

Контактні телефони для довідок: (067) 902-76-06 Світлана Чуніхіна, заступник директора з науково-методичної роботи Інституту соціальної та політичної психології НАПН України

 

Завантажити: Програма круглого столу 20.06.2024
Завантажено разів: 19, розмір: 752.7 KB, дата: 20 Чер. 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *