Фахова дискусія – «Психологічні та правові питання консолідації суспільства в умовах загроз національній безпеці» – 06.06.2024

НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ
ІНСТИТУТ СОЦІАЛЬНОЇ ТА ПОЛІТИЧНОЇ ПСИХОЛОГІЇ
ВІДДІЛ ПСИХОЛОГІЇ ПОЛІТИКО-ПРАВОВИХ ВІДНОСИН

Шановні колеги та друзі!

Запрошуємо Вас до обговорення гострих питань єднання та гуртування суспільства перед викликами, що постають в умовах сучасних загроз безпеки державності та існування українського суспільства. Фахова дискусія проводиться в рамках наукового дослідження «Психологічні засади згуртованості суспільства в умовах внутрішніх та зовнішніх загроз національній безпеці». Формат проведення заходу – заочний.
Міждисциплінарне бачення, Ваш професійний досвід та експертні знання можуть допомогти у формуванні спільного бачення підходів до вирішення цієї нагальної проблеми. Ми просимо Вас долучитися до обговорення, висловивши письмово свою думку щодо наступних питань:

1. Якими є головні особливості консолідації українського суспільства в сучасних умовах?
2. Які невирішені питання консолідації українського суспільства становлять загрозу розвитку країни?
3. Які заходи чи політики щодо консолідації українського суспільства є необхідними для зменшення загроз національній безпеці?

За результатами фахової дискусії буде видано електронний збірник матеріалів, який буде розміщено на сайті Інституту соціальної та політичної психології НАПН України https://ispp.org.ua/ та на сайті лабораторії психології політико-правових відносин https://psy-lpr.at.ua/ у липні 2024 року.

Чекаємо на Ваші відповіді до 6 червня 2024 р. за адресою: psyppv@gmail.com.

Завантажити: Інформ_повідомл_про_ФД _2024
Завантажено разів: 18, розмір: 216.8 KB, дата: 02 Тра. 2024

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *