Анонс – VII засідання клубу «Культурно-історичні діалоги» – Тема «Тридцята річниця Незалежності України: Консолідація, Солідарність, Єдність» – 25.08.2021

Вельмишановні колеги!

Радо запрошуємо взяти участь у сьомому засіданні

клубу «КУЛЬТУРНО-ІСТОРИЧНІ ДІАЛОГИ»

25 серпня 2021 року о 15.00!

 

Тема: “Тридцята річниця Незалежності України:

Консолідація, Солідарність, Єдність”

 

В програмі засідання:

✓ Доповідь доктора психологічних наук, доцента, провідного наукового співробітника Інституту соціальної та політичної психології НАПН України Оксани Василівни Яремчук «ТВОРЕННЯ СПІЛЬНОГО ПОЗИТИВНОГО ОБРАЗУ МАЙБУТНЬОГО УКРАЇНИ НА ОСНОВІ ЦІННОСТЕЙ РІЗНИХ ЕТНОКУЛЬТУРНИХ ГРУП».

✓ Обговорення, дискусія.

✓ Діалоги на тему засідання Клубу.

 

Анонс доповіді. Позитивний Образ майбутнього? Чи може він бути спільним у представників різних етнокультурних груп, чиї традиції, вірування і, відповідно, цінності та смисли відрізняються. Який ресурс націєтворення актуалізується у спільному вчинку етнокультурної міфотворчості!?

Відповіді на ці запитання наводять на думку про культурно-історичний діалог суб’єктів української нації в минулому, сьогоденні та майбутньому.

 

Отже, сьоме засідання Клубу «Культурно-історичні діалоги» відбудеться 25.08.2021 р. о 15.00 в офлайн-онлайн режимі.

Для онлайн-участі заходьте, будь ласка, за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/85848465734 (ідентифікатор конференції: 858 4846 5734, код доступу: 842625).

 

З повагою і побажанням усіляких гараздів

і гарного настрою та самопочуття!

 

Керівник клубу,

доктор психологічних наук, доцент,

провідний науковий співробітник ІСПП НАПН України,

Оксана Василівна Яремчук