Вітаємо колег!

За результатами конкурсу друкованих праць, опублікованих співробітниками, докторантами і аспірантами у 2020 році дипломами та грошовими преміями нагороджено:

  1. Катерину Мирончак за перше місце в номінації «Краща монографія» за монографію «Зустріч зі смертю: способи організації життєвого досвіду»
  2. Віталія Духневича, Ольгу Кочубейник, Олесю Осадько та Зінаїду Сіверс за друге місце в номінації «Краща монографія» за монографію «Негативні психологічні явища у політико-правовій сфері в умовах воєнного конфлікту»
  3. Віталія Духневича, Ольгу Кочубейник, Світлану Кравчук, Людмилу Никоненко, Олесю Осадько та Зінаїду Сіверс за перше місце в номінації «Кращий підручник, посібник» за практичний посібник «Негативні психологічні явища у політико-правовій сфері в умовах воєнного конфлікту: шляхи і засоби запобігання»
  4. Олену Вознесенську за друге місце в номінації «Кращий підручник, посібник» за посібник «Медів-арттерапія як засіб подолання наслідків і профілактики психотравми»
  5. Вадима Васютинського за перше місце в номінації «Краща наукова стаття у фаховому виданні» за статтю «Ціннісно-ідентифікаційні підстави атрибуції молоддю соціальних провин учасникам соціальних взаємодій».
  6. Ірину Остапенко за друге місце в номінації «Краща наукова стаття у фаховому виданні» за статтю «Usage of digital tools and social media for cooperative and collaborative learning».

За результатами конкурсу «Кращий молодий вчений та аспірант року» дипломами та грошовими преміями нагороджено:

  1. Юлію Чаплинську за перемогу в номінації «Кращий молодий учений»
  2. Валерію Діброву за перемогу в номінації «Кращий аспірант»