Вебінар: «Психологічні ресурси довготривалого карантину»

20 травня в рамках відкритого проєкту психологічної допомоги населенню під час пандемії COVID-19 «Онлайн-коло» Навчально-практичного центру психологічних інновацій Інституту соціальної та політичної психології НАПН України відбудеться вебінар на тему «Карантин як подарунок».

Ведуча вебінару – Юлія Гундертайло молодший науковий співробітник лабораторії соціальної психології особистості Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, арт-терапевт, співзасновник ВГО “Арт-терапевтична асоціація”, травматерапевт, кризовий психолог з досвідом консультування 23 роки.

«У кожній кризі – зокрема і пов’язаній з довготривалим карантином, є нові можливості, варто лише звернути увагу на цю сторону життя. Ми з Вами поговоримо про те, що нового приніс досвід карантину, як змінилися наші звички, і що ми можемо залишити собі, інтегрувавши у наші повсякденні практики», – зазначає вона.

Початок о 17.00. Участь вільна. Приєднатися до вебінару можна за посиланням https://www.facebook.com/events/1139943893004639/