Вебінар: «Як виражати гнів і злість безпечно для себе й оточення»

18 травня в рамках відкритого проєкту психологічної допомоги населенню під час пандемії COVID-19 «Онлайн-коло» Навчально-практичного центру психологічних інновацій Інституту соціальної та політичної психології НАПН України відбудеться вебінар на тему «Як виражати гнів і злість безпечно для себе й оточення».

Під час вебінару учасники зможуть ознайомитися та  і попрактикуватися у безпечних способах вираження негативних емоцій, що без належного опрацювання стають злісними «пожирачами» життєвої енергії і сил.

На фоні втраченого в умовах карантину відчуття нормальності, втрачених можливостей, нереалізованих планів, скасованих подій часто можуть виникати такі почуття як роздратування, гнів, злість, що все йде НЕ ТАК як треба, НЕ ТАК, як хотілося і бажалося, НЕ ТАК, як повинно було б бути.

Для кого вебінар буде корисним:

  • для тих, у кого «накипіло» і кого все дістало;
  • для тих, хто звик «тримати все у собі»;
  • для всіх бажаючих, хто прагне виражати свої емоції екологічно і безпечно без шкоди для себе та інших;
  • для практикуючих психологів.

Ведуча семінару – Катерина Мирончак, кандидат психологічних наук, старший науковий співробітник Лабораторії соціальної психології особистості Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, практичний психолог з досвідом консультування 10 років.

Початок о 17.00.

Детальніше про подію за посиланням: https://www.facebook.com/events/694497914427416/

Вебінар відбуватиметься на платформі Zoom. Посилання на вхід у вебінарну кімнату:

Підключитися до конференції Zoom

https://us02web.zoom.us/j/83293214322

Ідентифікатор конференції: 832 9321 4322

Можливість заходити до конференції Zoom стане активною за п’ять хвилин до початку. Будь ласка, не спізнюйтесь більше, ніж на 10 хвилин! Це важливо, оскільки група може почати виконувати вправи.