Анонс – ХX Міжнародна міждисциплінарна науково-практична конференція «Простір арттерапії: мистецтво відновлення психічного здоров’я в часи війни» – 31.03.2023-02.04.2023

Всеукраїнська громадська організація «Арт-терапевтична асоціація», Інститут соціальної та політичної психології НАПН України, Благодійна організація «Перша допомога душі» (США) та Міжнародна Асоціація креативних мистецтв в освіті та терапії запрошують взяти участь у ХIX Міжнародній міждисциплінарній науково-практичній конференції «Простір арттерапії: мистецтво відновлення психічного здоров’я в часи війни».

Метою проведення конференції є створення поля для підтримки арттерапевтів та обміну досвідом і напрацюваннями у застосуванні арттерапії в умовах війни.

Запрошуються до участі психотерапевти різних напрямів, митці, медики, практичні психологи, педагоги, вихователі, реабілітологи, соціальні працівники, студенти та всі, кого цікавить тематика конференції.

Гібридний формат.

Деталі про реєстрацію в програмі заходу. Реєстрація обов`язкова (посилання на реєстрацію – гіперлінк на другій сторінці інформаційного листа).

Програму заходу можна завантажити за посиланням нижче.

Матеріали конференції можна переглянути за цим посиланням https://ispp.org.ua/2023/03/30/materiali-xx-mizhnarodnoii-mizhdisciplinarnoii-naukovo-praktichnoii-konferenciii-prostir-artterapiii-mistectvo-vidnovlennya-psixichnogo-zdorovya-v-chasi-vijni/