Вийшов збірник матеріалів круглого столу “Дослідження соціально-психологічного стану населення України в умовах війни: виклики для фахової спільноти”

Дослідження соціально-психологічного стану населення України
в умовах війни: виклики для фахової спільноти :
матеріали круглого столу
(м. Київ, 20 червня 2024 р.) / за наук. ред. М. М. Слюсаревського, С. Л. Чуніхіної ; Інститут соціології НАН України, Інститут соціальної та політичної психології НАПН України. Київ : Талком, 2024. 45 с.

У збірнику матеріалів круглого столу «Дослідження соціально-психологічного стану населення України в умовах війни: виклики для фахової спільноти», який відбувся в м. Києві 20 червня 2024 року в рамках виконання Програми спільної діяльності Національної академії наук України і Національної академії педагогічних наук України на 2023 – 2025 роки, обговорюються проблеми, що постають перед дослідниками станів населення в умовах війни. Представлено нові методичні підходи і рішення для соціальних досліджень, а також актуальні результати таких досліджень.

Адресується дослідникам у галузі суспільних і поведінкових наук, студентам й аспірантам закладів вищої освіти та всім зацікавленим особам.

Завантажити збірник можна за цим посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *