Монографія – «Моє майбутнє залежить від мене: практики здорового сьогодення у воєнних і повоєнних умовах» – Титаренко Т. М.

Моє майбутнє залежить від мене: практики здорового сьогодення
у воєнних і повоєнних умовах [Електронний ресурс] : монографія / Т. М. Титаренко ; Національна академія педагогічних наук України, Інститут соціальної та політичної психології. – Кропивницький : Імекс-ЛТД , 2024. – 130 с.

Монографію присвячено ролі людини в збереженні і відновленні власного психічного здоров’я під час війни і в повоєнних умовах.
Розглянуто, як зміни звичного способу життя, бачення людиною власного теперішнього і майбутнього, обраний ландшафт життєтворення впливають на ставлення до здоров’я. Показано, у який спосіб представники різних субкультур і люди різних вікових груп екіпірують себе до екстремальних умов життя, як мирні люди і військовослужбовці, котрі перебувають на фронті, використовують практики самозбереження і самовідновлення.
Для науковців, викладачів, аспірантів і магістрантів, психологів- практиків, соціальних працівників та широкої читацької аудиторії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *