Навчальний посібник: «Історія соціальної психології в Україні: друга половина ХІХ – початок ХХ століття»

Кальницька Ю. Історія соціальної психології в Україні: друга половина ХІХ – початок ХХ століття : навчальний посібник (хрестоматія) / Юлія Кальницька ; Інститут соціальної та політичної психології НАПН України. – Кропивницький : Імекс-ЛТД, 2021. – 264 с.

Хрестоматія дає унікальний шанс ознайомитись із ключовими роботами, які презентують українську соціально-психологічну думку на зламі століть. Вони є своєрідною антологією різних поглядів, ідей, тенденцій і напрямів у роздумах вітчизняних представників наукової інтелігенції, що свідчать про автентичність зародження соціальної психології на українських теренах.

Адресована викладачам дисциплін загальнопсихологічного та соціально-психологічного профілю закладів вищої та післядипломної освіти; аспірантам і студентам; особам, що підвищують кваліфікацію за напрямами психології та соціальної роботи; науковцям і соціальним психологам-практикам. Може становити інтерес також для вчених, що розробляють проблеми філософії науки, наукознавства, історії соціальних наук.

Завантажити: kalnitska-pos21
Завантажено разів: 204, розмір: 2.0 MB, дата: 10 Лют. 2022