II міжінститутський семінар “Кіберсоціалізація в умовах інформаційної війни”

13 травня на базі Інституту соціальної та політичної психології НАПН України в рамках Всеукраїнського фестивалю науки  пройшов II міжінститутський семінар Кіберсоціалізація в умовах інформаційної війни. 

Організаторами заходу виступили: Лабораторія психології масової комунікації та медіаосвіти Інституту соціальної та політичної психології спільно з Інститутом журналістики КНУ імені Тараса Шевченка, факультетом соціології і права КПІ ім. Ігоря Сікорського, Інститутом журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка.

На заході були представлені теоретичні та практичні доробки в області кіберсоціалізації. Серед присутніх та виступаючих були визнані науковці, студентська молодь та учні Київської Малої академії наук.

Завершив семінар круглий стіл з дискусією на тему “Актуальні дослідницькі завдання з урахуванням перспективи розвитку кіберпростору та інформаційної безпеки”

Також повідомляємо, що прийом тез продовжено до 17 травня

Збірник тез семінару та відео виступів учасників буде опубліковано додатково на сайті лабораторії психології масової комунікації та медіаосвіти. (http://mediaosvita.org.ua/uk/)  

З повною програмою заходу можна ознайомитись нижче:

Завантажити: Programa_kibersots
Завантажено разів: 204, розмір: 546.5 KB, дата: 21 Тра. 2019