Порадьте новобудову Львова

Головна Форуми Форум ІСПП (closed due to spam) Порадьте новобудову Львова

• This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Автор
    Записи
    Genrik
    Гість

Дорогі форумчани, порадьте новобудову Львова. Дуже хочу купити собі свою власну квартиру, дуже довго копив, думаю, що мого бюджету має вистачити на покупку квартири. Скажіть будь ласка приблизні ціна також, якщо хочете допомогти з вибором.

Leken
    Гість

А чим саме допомогти? Ну ціну скажу, а район щось не скажу, тоді яка різниця вам? Все одно квартиру вибирати будете, ЖК та район доведеться вибирати, а там уже й ціни різні, це так і є, без привілеїв.

Genrik
    Гість

Ну можливо так і є, але навряд чи там ціни все одно мені здається відрізнятися прям сильно не будуть, можливо трохи, але в сумі якщо рахувати за квадрат, то можливо і вплине, але думаю що з бюджетом у мене все нормально.

Genrik
    Гість

Якщо звертаєтеся за допомогою, то будьте вже добрі, ну напишіть хоча б бюджет, а як максимум свої переваги у виборі району, тому що на абум, досить складно щось рекомендувати.

Я ось особисто купував новобудову Львова у хорошому житловому комплексі, Вашингтон Сіті, вони до речі навіть зараз будують такі ж ЖК, вони будуть дуже якісними, раджу вам подивитися взагалі і прицінитися, тому що за різні квартири, природно, платити доведеться по-різному.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Форум ‘Форум ІСПП (closed due to spam)’ закритий для нових тем і відповідей .