Павербанк для телефону

Головна Форуми Форум ІСПП (closed due to spam) Павербанк для телефону

• This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Автор
    Записи
    Жасмин
    Гість

Мене чекає тривалий переїзд, треба купити павербанк для телефону, можете порекомендувати, якийсь перевірений? І де його купити? Щоб коштував не дорого, але був якісним.

Колля
    Гість

Не користувався раніше павербанками, але мій друг каже, що річ реально класна, особливо, коли немає доступу до електрики якийсь час, можна не завертатися і користуватися телефоном.

Семка
    Гість

Подивіться в Інтернеті, там ціни завжди нижче, ніж в місцевих магазинах. Я взагалі повністю перейшов на онлайн-шопінг, мені дуже подобається, що можна вдома сидячи на дивані вибрати і купити все що треба.

Арнолд
    Гість

Я купував портативні зарядні пристрої Power Bank https://zhuk.ua/universalni-mobilni-batarei/ нам на роботу співробітникам на подарунок в магазині ЖЖУК, там вдалося купити якісні Power Bank за 599 гривень за штуку.
    Мені сподобалося все і простота оформлення замовлення, і швидкість доставки, можна сміливо купувати, залишитеся задоволені. Погортайте каталог, там багато хороших павербенків, від різних виробників, я брав від Сяомі, мені він сподобався найбільше.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Форум ‘Форум ІСПП (closed due to spam)’ закритий для нових тем і відповідей .