Соціально-психологічне забезпечення реформи освіти в Україні: семінари для фахівців управління Державної служби якості освіти у Волинській області

21 вересня 2020 року Інститутом соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України буде розпочато серію семінарів для фахівців управління Державної служби якості освіти у Волинській області на тему «Соціально-психологічне забезпечення реформи освіти в Україні».

Учасники семінарів ознайомляться із новинками наукової думки з питань підтримки реформи освіти в Україні, що розробляються в Інституті лабораторією психології спілкування. Перший семінар проведуть співробітники лабораторії психології спілкування Інституту соціальної та політичної психології НАПН України Галина Бевз, доктор психологічних наук, завідувачка лабораторії та Аліна Мельник, науковий співробітник.

Семінари організовано в рамках взаємодії між управлінням Державної служби якості освіти у Волинській області та Інститутом соціальної та політичної психології НАПН України в рамках Меморандуму про партнерство та співпрацю.