ХVІІ міжнародна міждисциплінарна науково-практична конференція «Простір арттерапії: творчість як задзеркалля реальності» 27-29 лютого 2020 року

Всеукраїнська громадська організація «Арт-терапевтична асоціація»
Інститут соціальної та політичної психології НАПН України
Секція арт-психотерапії Української спілки психотерапевтів

Запрошують взяти участь у

ХVІІ МІЖНАРОДНІЙ МІЖДИСЦИПЛІНАРНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

ПРОСТІР АРТТЕРАПІЇ: ТВОРЧІСТЬ ЯК ЗАДЗЕРКАЛЛЯ РЕАЛЬНОСТІ
27-29 лютого 2020 року
м. Київ Мистецтво не підробляє і не замінює реальний світ, а пояснює його, розширює і продовжує. К. Юон
Творчість завжди активна, їй притаманний трансформаційний характер. Творчість створює нові смисли, коли інтегрує в собі реальність, абстракцію, символіку, чуттєво-практичну діяльність. А коли творчість стає задзеркаллям, вона створює нові творчі синтези, які ми дослідимо разом із вами. Запрошуємо!
Метою проведення конференції є створення інформаційного поля для конструктивного спілкування фахівців з арт-терапії та сприяння підвищенню рівня теоретичних знань, удосконаленню практичних умінь та навичок фахівців у сфері арттерапії. Тому щиро запрошуємо до участі психотерапевтів різних напрямів, митців, медиків, практичних психологів, педагогів, вихователів, реабілітологів, соціальних працівників, студентів та всіх, кого цікавить тематика конференції.
Ми пропонуємо доповіді, майстер-класи, лабораторії й інші творчі форми трансформації та набуття нового досвіду. Планується участь наших колег із інших країн. Протягом трьох днів ви має-те можливість бути у професійно-творчій атмосфері презентації та обміну сучасними теоретично обґрунтованими прикладними методиками арт-психотерапевтичної взаємодії, які кожен може використовувати у своїй безпосередній практиці психотерапії, психологічного консультування, соціальній та педагогічній роботі.

Надіслати тези доповіді в електронній формі Ви можете до 25 січня 2020 року на адресу: 04070, Київ, вул. Андріївська, 15, Інститут соціальної та політичної психології НАПН України, ВГО “Арт-терапевтична асоціація” або e-mail: art.therapy2020@gmail.com. Обсяг тез до 4 сторінок. Концепцію майстер-класу просимо оформляти у формі тез. Оргкомітет залишає за собою право обирати майстер-класи для програми конференції (критеріями є: відповідність темі конференції, професійність тренера, що визначатиметься за змістом тез).
Для членів ВГО „Арт-терапевтична асоціація” 27 лютого відбудуться звітно-виборчі збори.
Учасники конференції отримують сертифікати участі ВГО „Арт-терапевтична асоціація”.
Організаційний внесок за участь становить 500 грн. (для членів НПА– 400 грн., для студентів, воло-нтерів та членів ВГО „Арт-терапевтична асоціація” за умови сплати членського внеску – 300 грн.).
До участі в майстер-класах та лабораторіях запрошуються лише учасники, що пройшли реєстрацію та внесли організаційний внесок за реквізитами: картка Приватбанку 4149-6293-9383-7679 на ім’я Савінова Володимира Вікторовича, призначення платежу – організаційний внесок за конференцію. Скан-копію квитанції про переказ надіслати на адресу art.therapy2020@gmail.com.
За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: +38(093)7884738; +38(067)2748968.
Поточну інформацію Ви можете отримати на сайті: http://www.art-therapy.org.ua
та в Фейсбук-групі https://www.facebook.com/groups/158280630927838/1092835660805659/
Усім зацікавленим в участі у конференції – обов’язкова попередня реєстрація за (посилання): гугл-формою

Завантажити: 2020_конференцiя-оголошення
Завантажено разів: 155, розмір: 317.2 KB, дата: 15 Січ. 2020