Презентація технології «Досягнення партнерства в освіті шляхом участі»

У рамках всеукраїнського експерименту «Формування позитивної громадської думки щодо освітніх інновацій у навчальних закладах різного рівня» на запрошення Великоновосілківської гімназії (смт Велика Новосілка Донецької обл.) наукові співробітники лабораторії психології спілкування Інституту соціальної та політичної психології НАПН Людмила Гриценок і Віктор Юрченко 28-30 листопада 2019 р. презентували технологію  «Досягнення партнерства в освіті шляхом участі». Учасниками  були вчителі та адміністрація гімназії, які продемонстрували готовність до партнерської взаємодії як основи розбудови «Нової української школи».

Наталя Самодай, заступник директора з навчально-виховної роботи провела з членами педагогічного колективу мотиваційний тренінг, під час якого творчо, в цікавій формі були опрацьовані основні складові «Нової української школи».   

Директор гімназії Дігтяренко Любов Іванівна ознайомила з сучасним освітнім середовищем гімназії. Обговорили проблеми реформування загальної середньої освіти,  зокрема формування позитивної громадської думки щодо освітніх інновацій в Україні.