Стажування Себастьяно Фіноччіаріо в лабораторії психології масової комунікації та медіаосвіти

Себастьяно Фіноччіаріо, студент Університету Катанії, з 1 вересня по 1 жовтня  2019 року проходив стажування в лабораторії психології масової комунікації та медіаосвіти по темі «Медіапсихологічні засоби профілактики та подолання наслідків деструктивних інформаційних впливів на дітей та молодь» згідно угоди про співпрацю між Інститутом соціальної та політичної психології та Університетом Катанії. Куратор стажування Ірина Бондаревська.

17 вересня 2019 Себастьяно Фіноччіаро був запрошений на збори здобувачів вищої освіти в Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджмент освіти». На зборах були присутні директор ННІМП ДЗВО «УМО» Алейнікова О. В., заступник директора ННІМП з навчально-виховної роботи Дубініна О.В., заступник директора ННІМП з науково-педагогічної та навчальної роботи Фещенко О. Л. та куратори академічних груп. Себастьяно розповів про свій досвід участі у програмах мобільності: AFS annual program, European voluntary service, Erasmus stadium program, дві з яких доступні і для українських студентів. Зустріч проходила англійською мовою, переклад заходу був забезпечений Івкіним В.М., доцентом кафедри публічного управління і проектного менеджменту ННІМП.

19 вересня 2019 аналогічна зустріч відбулася в Інституті соціальної та політичної психології з науковцями Інституту та студентами Київського університету ім. Б. Гринченка, також була присутня доцент кафедри практичної психології Т. Грубі.